Artikkel
 • Kuula
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reformi tuumiku koosolekul lahati rahastamisskandaali 

  ERR uudisteportaal kirjutab, et Ligi sõnul lahkuti eilselt partei tuumiku koosolekult, kus arutatlusel olid rahastamisskandaali põhjused ja viisid ning kuidas avalikkusele selgitusi anda, kergema südamega.

  Ligi rääkis uudisteportaalile, et eile toimunud koosolek oli regulaarne, kord kuus peetav mitteformaalne koosviibimine. Koosoleku selle korra teemad olid erakondade rahastamise reeglid ja praktika üle aastate ning 2011. aastal karmistatud reeglid, samuti uuemad ettepanekud, mida kavatsetakse menetleda põhiseaduskomisjonis.
  "Muidugi ei eitanud me ka sel korral mingeid probleeme. Seda on kõrvalt vahest keeruline mõista, aga meie jätkujutt oli väga südametega, mitte nugadega südametesse – mis võib küll veel valusam olla," lausus Ligi.
  Ligi sõnul ei kritiseeritud kedagi, küll aga lahati põhjusi, miks rahastamise praktika, mis erakonniti ei ole erinenud ja on vastanud rahvusvahelistele tavadele ning kehtivatele reeglitele, on pööratud ühe erakonna vaenamiseks, ning kuidas selgitada kuulda tahtjaile väljast, et poliitilised otsused ja rahastamine on olnud Reformierakonnas rangelt lahus.
  Ligi sõnul üritatakse annetuste reegleid täpsustada, sealhulgas keelata seadusega sularahaannetused – mida Reformierakond ise ei võta vastu juba aastast 2007.
  ERR-i uudisteportaal palvele kommenteerida Kaja Kallase ja Andrei Korobeiniku hiljutisi avaldusi erakonna aadressil. Vastas Ligi : "Avaldused "erakonna aadressil" ei ole mõistagi sama mis olukorra parandamine, pealegi pole õiglased sellised, mis aitavad ühesuunalisele vaenamisele kaasa. Aga midagi erilist pole meie liikmed ju "aadressil" öelnud ja selgitusi saab anda neile, kes kuulavad," kommenteeris Ligi. "Isegi juhtide avalikud intervjuud pole erakonnas kõigile võtmeisikutele tuttavad, selgus," lisas ta.
  "Eile kuuldi ja kuulati, ning räägiti avatuma südamega kui vahest üheski erakonnas tehtud. Lahkuti kergema südame ja kõrgema vastastikuse lugupidamisega, olen mina kindel," ütles Ligi lõpetuseks.
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kai Realo: riigi konkurentsivõime ei teki üleöö, ka majandust tuleb juhtida
Eesti majanduse jätkuvalt halvenev konkurentsivõime ja kestev majanduslangus kõnelevad sellest, et peame riigina majanduse konkurentsivõime tugevdamise fookusesse võtma, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo.
Eesti majanduse jätkuvalt halvenev konkurentsivõime ja kestev majanduslangus kõnelevad sellest, et peame riigina majanduse konkurentsivõime tugevdamise fookusesse võtma, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu esinaine Kai Realo.
Rahagurude välimääraja: keda usaldada? Vaata suurest tabelist, kes mis hinnaga nõu jagab!
Kust rahatarkust ammutada, kui on soov oma finantsiline tulevik kindlustada? Üksi alati kaugele ei jõua, seega investeerimise ja laiemas mõistes rahatarkuse puhul saab appi võtta kogenud investorid, kel igaühel oma stiil ja nišš. Teeme asja selgeks!
Kust rahatarkust ammutada, kui on soov oma finantsiline tulevik kindlustada? Üksi alati kaugele ei jõua, seega investeerimise ja laiemas mõistes rahatarkuse puhul saab appi võtta kogenud investorid, kel igaühel oma stiil ja nišš. Teeme asja selgeks!
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Plaan küps: väikefirmadele terendavad soodsamad laenud
KredExi ja EASi ühendasutus tahab pakkuda mikro- ja väikeettevõtetele laenu võtmisel käendust, et nad saaksid finantseeringu parematel tingimustel. Plaan pole veel pankades vastu võetud, aga küpseb.
KredExi ja EASi ühendasutus tahab pakkuda mikro- ja väikeettevõtetele laenu võtmisel käendust, et nad saaksid finantseeringu parematel tingimustel. Plaan pole veel pankades vastu võetud, aga küpseb.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Pannkoogimeistrid uuendavad kasvuretsepti: tuleb Eestist väljas ise äri püsti panna
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Kookeri minipannkookidega tuntust kogunud Mesti omanikud tunnistasid Äripäeva raadios, et olid frantsiisi avamisele väljaspool Eestit juba päris lähedal, kuid aeg polnud küps. Enne tuleb ka ise üks koht välismaal avada.
Esinemine on alati ebamugav. Kolm nippi, mis annavad publiku ees julgust juurde
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Esinemine on meie jaoks alati kriisiolukord. Me ei saa muuta seda, et esinemine on ebamugav ja riskantne, aga me saame väga hästi valmistuda selleks, et meie ebamugavus ei segaks publikut.
Neste lahkus Rohetiigrist. Vastastikku jagatakse teravaid süüdistusi
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Neste teatas, et lahkub Rohetiigrist, sest ei pea transpordi teekaardi koostamise protsessi läbipaistvaks ega teaduspõhiseks. Rohetiiger pole süüdistusega nõus ja heidab Nestele ette vähest panust teekaardi loomisesse, kirjutab kestlikkusuudised.ee.
Maailma autohiidudele tootev firma tegi käiberekordi. „Mis siin öelda, eks ikka tuleb rahul olla“
Mainekatele Euroopa autotööstustele allhankeid tegev Mistra-Autex lõpetas eelmise aasta rekordkasumiga ning ületas endagi ootusi. Sel aastal loodab ettevõte edu enam-vähem korrata.
Mainekatele Euroopa autotööstustele allhankeid tegev Mistra-Autex lõpetas eelmise aasta rekordkasumiga ning ületas endagi ootusi. Sel aastal loodab ettevõte edu enam-vähem korrata.
Jaanipäev raadios: väikeõlletootja ja käsitööjäätise müügist pühadel
Äripäeva raadio jaaniesmaspäev pakub puhkust soodustavat kuulamist.
Äripäeva raadio jaaniesmaspäev pakub puhkust soodustavat kuulamist.
Kaubavedajad kaotavad Koidula piiripunkti öise sulgemisega: „Uusi turge pole nii lihtne leida!“
Tarneajad pikenevad, kui Koidula piiripunkt lõpetab ööpäevaringse töö, hoiatavad kaubavedajad.
Tarneajad pikenevad, kui Koidula piiripunkt lõpetab ööpäevaringse töö, hoiatavad kaubavedajad.