• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsid lõpetasid eelmiste sulgemistasemete juures

  USA börsid lõpetasid nädala esimese kauplemispäeva reedeste sulgemistasemete juures, kuna jätkuvad mured Euroopa majanduse ja USA eelarveprobleemide pärast piirasid tõusu.

  Dow Jones: 12815    -0    -0,00%Nasdaq: 2904 -1    -0,03%S&P 500: 1380    +0    +0,01%
  „Ma arvan, et meie poliitikud tulevad lõpuks välja mingisuguse kokkuleppega, kuid otsustamatus ei aita turge,” ütles Alan Valdes DME Securities’ist. „Börsidel müüakse aktsiaid iga ralliga ega osteta põhjadest – see võib turud allapoole viia.”
  Best Buy aktsia tõusis 3,6%, kuna jaemüüja sai uue finantsjuhi. Best Buy aktsia on sel aastal kukkunud üle 30%. Research in Motion lõpetas 3% üleval, kuna nutitelefonide tootja teatas, et plaanib esitleda uusi BlackBerry 10 telefone ja platvormi 30. jaanuaril. Microsofti aktsia lõpetas 2% all, kuna tegevjuht Steve Ballmer ütles, et firma uue Surface tahvelarvuti müük on olnud tagasihoidlik. Apple’i aktsia on alates kõigi aegade tipust kukkunud üle 23%, täna lõpetas iPhone’i tootja aktsia 0,77% all. Jeffries Group’i aktsia tõusis 14%, kuna Leucadia National teatas, et ostab finantsteenuste ettevõtte 3,7 miljardi dollariga. Titanium Metalsi aktsia tõusis 42%, kuna Precision Castparts teatas, et ostab titaani-põhiste metalltoodete valmistaja 2,9 miljardi dollariga. Beazer Homes lõpetas 17% all, kuna teatas suuremast kui oodatud kvartalikahjumist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Börs: USA aktsiaturud lõpetasid nädala väikse tõusuga
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.