• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Estonian Airi prohmakas

  Estonian Airi  teade poolte töötajate koondamisest väärib avatuse eest kiitust, ent on siiski halva suhtekorralduse näide.

  Ajakirjandusele serveeriti võimas sõnum – riigifirma loobub 150 töötajast. Ent mil moel ja millal see lennuplaani ehk lennufirma kliente mõjutama hakkab, see klientidele oluline ning lennufirma usalduse seisukohalt kriitiline info jäi tulemata.
  Tulnuks selgitada, mis selle valusa tegevuse tagajärjel muutub, mis saab edasi, et pileteid ostnuil poleks põhjust muretseda. Neid küsimusi saadab teadmine, et riik ei välista lennufirma pankrotti. Samuti võinuks leppida kokku kõneisikud, kes kommentaare jagavad.
  Selle asemel aga läkitati toimetustele justkui kuulujutt, millele ajakirjanikud üksteise võidu lennufirmade esindajailt  püüdsid kinnitust leida. Juhid aga olid kas kättesaamatud või kidakeelsed ning suunasid aina kommenteerimist üksteisele edasi. Lennufirma juhi asemel tabasime eile vaid pressiesindaja.
  Tekkis asjatu paanika, mida saanuks hõlpsalt ära hoida,  näiteks teatades koondamisest ning siis kohe pressikonverentsi kokku kutsudes, kus oleks ajakirjanikele ühesugune info antud ning avatult kommentaare jagatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Seaduseelnõu teeb virtuaalvääringute pakkujatele nõuded karmimaks
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.