• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EAS sai uue peajuristi

  Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) õigus- ja haldusüksuse direktorina asub 17. detsembrist tööle MAQS Law Firm Advokaadibüroo vandeadvokaat Evelin Pärn-Lee.

  Pärn-Lee senine karjäär on keskendunud konkurentsiõigusele. Doktoritööd Tallinna Tehnikaülikoolis kirjutab ta väikeste avatud turumajandusega riikide konkurentsipoliitikast.
  „EASi õigusüksuse juhtimine on minu jaoks hea võimalus rakendada oskusi ja kogemusi, et Eesti suurima ettevõtluse toetamise organisatsiooni tegevus oleks tervikuna õiguspärane. Samuti on see mulle professionaalselt suurepärane väljakutse, sest ükski teine organisatsioon Eestis ei puutu sellisel määral kokku konkurentsiõiguse praktilise rakendamisega,“ selgitas Pärn-Lee.
  „Evelin on tegelnud süvendatult riigihangete- ja konkurentsiõigusega, sealhulgas riigiabi küsimustega, mis on täpselt need õigusvaldkonnad, millega EASil on enim kokkupuudet. Mul on hea meel, et mitmete tugevate kanditaatide hulgast osutus valituks Evelin, ja et ta nõustus peajuristi töö enda kanda võtma,“ kommenteeris EASi juhatuse liige Martin Hirvoja.
  Evelin Pärn-Lee omandas bakalaureusekraadi konkurentsiõiguses Tartu Ülikoolis ning magistrikraadi samas valdkonnas Helsingi Ülikoolis. Lisaks on ta läbinud erinevaid konkurentsiõiguse täienduskursusi Hamburgis ja Trieris Saksamaal ning Londonis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.