Alyona Stadnik • 21. november 2012 kell 12:19

VIDEO: "Loodame poliitilist avanemist"

Eesti Välispoliitika Instituudi analüütik ja Harta12 autor Ahto Lobjakas ootaks erakondadelt suuremat avatust ja poliitikas osalemise muutust. 

„Meil on süsteem niimoodi paigas, et erakondadel on kasulikum olla suletud kui avatud. Loodan, et üks osa protsessist viib selleni, et erakonnad avanevad ja osalevad poliitikas teistmoodi,“ lausus Lobjakas.

Lobjakase sõnul on Harta12 loojatel üle pika aja lootus, et olukord paraneb.

President Toomas Hendrik Ilves kohtus täna Kadriorus era- ja vabakonna esindajate ning ühiskonnategelastega. Ümarlauaarutelus osalesid vabakonna esindajad, Harta12 algatajad ja liikumise "Aitab valelikust poliitikast!" esindaja, parlamendierakondade esindajad ning riigiõiguse eksperdid.

Hetkel kuum