Väinu Rozental • 27. november 2012 kell 8:20

Kõuhkna: läbi mõeldud äri saab igal pool teha

Kindlasti on igas paigas oma eripära ja midagi saab seal teha paremini, aga öelda, et kusagil ei saa üldse äri teha, pole õige, on Hiiu Kaluri nõukogu esimees Toomas Kõuhkna veendunud.

Äripäev küsib täna ettevõtjailt, kas Eestis on paika, kuhu ta ei läheks kindlasti äri tegema. Päevaküsimuse ajendiks oli eilses Äripäevas ilmunud intervjuu Comarketi poeketi omaniku Jüri Vipsiga, kes ütles, et tema ei läheks äri tegema Hiiumaale, sest see pole majanduslikus mõttes mõistlik.

"Minu tõdemus on see, et kui midagi kuskil teha hästi ja läbimõeldult, saab igal pool äri ajada," rääkis Toomas Kõuhkna ja lisas, et omaette küsimus on muidugi see, et kui suurt äri. "Kindlasti on osades maakondades, näiteks Tallinnas võimalik suurt äri rohkem ajada kui Hiiumaal. Aga kui olla koha peal ja teha asja hingega ning järjepidevalt, siis on võimalik igal pool äri teha."

 

Hetkel kuum