• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Imatra Elekter: "Roheline valik" oli üllatavalt popp

  Imatra Elekter elektriäri juht Sven Pitkve ütles, et neil on sõlmitud umbes 5000 elektrilepingut ning selle tulemusega on nad väga rahul. Populaarsemad paketid olid "Täpne" ja "Roheline valik".

  "Ligi 5000 elektrilepingut on sõlmitud,  aga kõik ei ole veel kinnitatud. Milline see lõpparv tuleb, ei oska öelda. Peab ütlema, et läks üllatavalt hästi, ei saa kurta. Oleme väga rahul," kommenteeris Pitkve.
  Ta märkis, et Läänemaal on umbes 20 000 klienti, kellest ilmselt paljud jäävad ka üldteenuse peale. "Kuna Läänemaal ja Viimsis on suur hulk suvilakliente, kellel on aastas 100-150 kWh tarbimist, siis nemad on avaldanud soovi jääda üldteenuse peale. Sellepärast ei saa ka veel lõppnumbreid paika panna, sest paljud tulevad veel detsembris sõlmima," lausus Pitkve.
  Vaieldamatult kõige populaarsem pakett oli Imatral „Täpne“, mis sõltub börsihinnast. "Väga hästi on vastu võetud ka „Roheline valik“, mis on täielikult taastuvenergiaallika-pakett. See on üllatavalt hästi läinud ja selle müügiga oleme väga rahul," märkis Pitkve.
  Imatra ei välista, et tulevikus nad teevad ka aktiivsemat kampaaniat. "Meil on oma piirkonnas väga suur hulk kliente, kellega tegeleda, kõigepealt proovime nendega tegeleda siin kohapeal ja siis vaatame, mida uuel aastal plaanime," ütles Pitkve.
  Hea teada:
  Imatra Elekter AS kuulub Kagu-Soomes asuvale elektrienergia tootmisele, jaotamisele ja müügile keskendunud energiakontsernile Imatra Seudun Sähkö OY. Kontsern on keskmise suurusega kohalik elektrienergiaettevõte, kelle ajalugu ulatub aastasse 1928. Ettevõttel on ligikaudu 2300 aktsionäri ja peamiselt kuuluvad aktsiad eraaktsionäridele, kohalikele omavalitsustele ja ettevõtetele. Ettevõtte müügimaht on ligikaudu 35 miljonit eurot, elektrivõrgu kogupikkus on 2756 km, tarbimiskohti 24330 ja kontsern annab tööd 65 töötajale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.