• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaata, palju teenisid artistid kontsertidega

  Popikuninganna aasta jooksul antud 72 kontserti, mis kõik olid väljamüüdud, kasvatasid Madonna varandust 228 miljoni dollari võrra, vahendab Billboard. Ajakirja kinnitusel külastas Madonna viimast MDNA-tuuri 1,6 miljonit inimest.

  Teisel kohal on rokitaat Bruce Springsteen, kelle tuur koos E Streetiga tõi sisse 199 miljonit. "The Bossi" 72 šõust 54 olid väljamüüdud. Nimekirjas kolmas oli endine Pink Floydi muusik Roger Waters, kes teenis oma The Wall Live Touri 72 kontserdiga 186 miljonit dollarit.
  Billboardi TOP 25 aasta enimteeninud muusikud:1. Madonna (228 miljonit dollarit)2. Bruce Springsteen ja E Street Band (199 miljonit dollarit)3. Roger Waters (186 miljonit dollarit)4. Michael Jackson: THE IMMORTAL World Tour by Cirque Du Soleil (147 miljonit dollarit)5. Coldplay (147 miljonit dollarit)6. Lady Gaga (124 miljonit dollarit)7. Kenny Chesney ja Tim McGraw (96 miljonit dollarit)8. Van Halen (54 miljonit dollarit)9. Jay-Z & Kanye West (46 miljonit dollarit)10. Andre Rieu (46 miljonit dollarit)11. Dave Matthews Band (41 miljonit dollarit)12. Barbra Streisand (40 miljonit dollarit)13. Jason Aldean (39 miljonit dollarit)14. Lady Antebellum (38 miljonit dollarit)15. Red Hot Chili Peppers (33 miljonit dollarit)16. Brad Paisley (33 miljonit dollarit)17. Nickelback (33 miljonit dollarit)18. Trans-Siberian Orchestra (33 miljonit dollarit)19. Elton John (32 miljonit dollarit)20. Justin Bieber (30 miljonit dollarit)21. Rod Stewart (30 miljonit dollarit)22. Neil Diamond (29 miljonit dollarit)23. Pearl Jam (27 miljonit dollarit)24. Taylor Swift (26 miljonit dollarit)25. Rascal Flatts (26 miljonit dollarit)
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Börs: USA aktsiaturud lõpetasid nädala väikse tõusuga
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid nädala viimase päeva väikse tõusuga, vaatamata sellele, et Euroopa turud olid Evergrandega seotud mure tõttu järsult odavnemas, vahendab Reuters.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.