• Jaga lugu:

  Valitsus muudab maksusoodustusega ühenduste nimekirja

  Valitsus plaanib täna muuta tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuühenduste nimekirja.

  Valitsuse 8. veebruari 2000. aasta korralduse muutmise eelnõu esitab rahandusminister Jürgen Ligi. Sellega tehakse ettepanek kanda 1. jaanuarist 2013 nimekirja 57 uut ühingut. Ühingud tegutsevad spordi, kultuuri ja kunsti, laste toetamise, demokraatia arengu, hariduse, sotsiaaltoetuse, kodukandi arengu, usu, keskkonna kaitse ja loomakaitse valdkonnas.
  Samas tehakse ettepanek kustutada nimekirjast kokku 72 ühingut. Ühingute nimekirjast kustutamise põhjusteks on see, kui ühing ei ole korduvalt esitanud maksuhaldurile aruandeid või deklaratsioone; ühing jagab tulu oma liikmetele; ühing ei tegutse kooskõlas põhikirjaga; ühing tegeleb sihtrühma kuuluva isiku kutsealase tegevuse soodustamisega; ühing ei tegutse avalikes huvides või ühing ei ole heategevuslik; ühing on maksuhaldurile esitanud taotluse nimekirjast väljaarvamiseks; ühing on kustutatud mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrist.
  Eelnõus nimetatud 55 mittetulundusühingu ja sihtasutuste kandmisega nimekirja ning samaaegselt 66 kustutamisega nimekirjast langeb mittetulundusühingute ja sihtasutuste arv nimekirjas 1683ni. Eelnõus nimetatud kahe usulise ühenduse kandmisega nimekirja ning samaaegselt kuue kustutamisega langeb usuliste ühenduste arv nimekirjas 568ni.
  2013. aasta 1. jaanuarist on ühingute arv nimekirjas 2251.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.