Ave Lepik • 15. märts 2013 kell 10:09

Rain Rosimannus registreeris endanimelise kaubamärgi

Rain Rosimannus registreeris patendiametis Rosimannuse-nimelise kaubamärgi.

2011. aastal esitatud avalduse kinnitas patendiamet tänavu märtsi alguses. Reformierakondlasest ärimees Rosimannus saab edaspidi kasutada omanimelist kaubamärki jägnevates toodetes-teenustes:

paber, papp ja nendest valmistatud tooted, mis ei kuulu teistesse klassidesse;trükised; köitematerjal; fotod; kirjatarbed;majapidamis- ja kantseleiliimid;kunstnikutarbed; pintslid;kirjutusmasinad ja kantseleitarbed (v.a mööbel);õppematerjalid ja näitvahendid (v.a aparaadid);plastist pakkematerjal, mis ei kuulu teistesse klassidesse;trükitüübid; klišeed;mängud, mänguasjad, spordi- ja võimlemisriistad, mis ei kuulu teistesse klassidesse;jõulukuuseehted;reklaam; ärijuhtimine; kontoriteenused;haridus; väljaõpe; meelelahutus; spordi- ja kultuurialane tegevus;teaduslikud ja tehnoloogilised uurimused ja projekteerimine teenusena;tööstuslikud analüüsid ja uurimused teenusena;arvutiriistvara ja -tarkvara projekteerimine ja arendus.

 

Hetkel kuum