• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäev. Vette tantsima, õhku hõljuma

  Spordiklubide ja tervisekeskuste tunniplaanidest leiab mitmeid põnevaid tunde, mis pakuvad vaheldust jooksu- või rattasõidutreeningule.

  Võimalik on ronida mööda seinu, hõljuda õhus või valmistuda matkaks treeningsaalis. Puhke­päev pakub valiku erinevaid spordialasid.
   
  Tasub teada
  Alpinism/Kaljuronimine
  Treeningus omandatakse alpi­nis­mitehnikaid, matka- ja päästetehnikaid, saadakse ja laiendatakse oskusi mägironimiseks.Trennid toimuvad: Tallinnas Lasnamäe Spordihallis, Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubiswww.tsh.ee, http://sport.ut.ee
  AquaBox
  Intensiivses treeningus on ühendatud nii vesiaeroobika harjutused kui ka võitluskunstide liigutused. Tund algab basseinis soojendusega. Järgneb erinevate löökide ja sammukombinatsioonide õppimine. Treening lõppeb jõuharjutustega, kus pööratakse tähelepanu eriti kõhulihastele.Trennid toimuvad: Tallinnas Reval Spordis, Kalev Spas, MyFitness Rocca al Mare klubiswww.revalsport.ee, www.kalevspa.ee, www.myfitness.ee
  Aqua Zumba
  Tunnis kasutatakse Ladina-Ameerika rütme ja tantse nagu salsa, merengue, calypso, reggaeton ja cumbia, mis on kohandatud vee keskkonda. Tempokas tund parandab aeroobset vastupidavust, tugevdab lihaseid ja arendab painduvust.Trennid toimuvad: Tallinnas Kalev Spas, Pärnus Tervise Paradiisis, Tartus Aura Keskuseswww.kalevspa.eewww.terviseparadiis.ee, www.aurakeskus.ee
  Flygrossing
  Flygrossing’ut kasutatakse nii treeningutel ja taastusravis kui ka show-programmides ja meelelahutuses. Trenažööri abil sooritatakse õhus erinevaid hüppeid ja liigutusi. Trenn arendab jõudu, vastupidavust ja koordinatsiooni.Trennid toimuvad: Tallinnas Lasnamäe Spordihalliswww.flygrossing.ee
  Insanity workout
  Trennis tehakse paariminutilisi intensiivseid harjutuste plokke, mis treenivad erinevaid lihasgruppe ja vastupidavust. Tund sobib edasijõudnutele.Treeningud toimuvad: Tallinnas Kalev Spas, MyFitness Viru ja Kristiine klubiswww.kalevspa.ee, www.myfitness.ee
  Intervall ventti
  Aeroobne lihasvastupidavus­treening, kus harjutused vahelduvad puhkepausidega. Harjutuste ja puhkepauside pikkuse muutmisega muudab treener treeningu raskusastet.Treeningud toimuvad: Tallinnas Sparta spordiklubiswww.spart.ee
  Shindo
  Jaapanist pärit meridiaanidel põhinev venitus-lõdvestussüsteem. Lihased saavad tunnis venitades vajalikku hooldust ja nii keha kui meeled lõdvestuvad.Trennid toimuvad: Tallinnas MyFitness Viru klubis, Arigatos, Arctic Spordis, Meriton spordiklubis, Sparta spordiklubis, Pelgulinna rahvamajas, Pärnus Tervise Paradiisiswww.myfitness, www.arigato.ee, www.arcticsport.ee, www.meritonsport.ee, www.sparta.ee, http://shindotrennid.ee, www.terviseparadiis.ee
  Striding
  Treening, mille keskmes on matkamine kõnnirajal. Treeningsüsteem tugevdab kõiki lihasrühmi, eriti jala-, tuhara-, selja- ja kõhulihaseid ning parandab üldist füüsilist vastupidavust.Trennid toimuvad: Tallinnas Reval Spordiswww.revalsport.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".