• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pro Kapital väljus Riia büroohoone valdajast

  Pro Kapital Latvia sõlmis eile lepingu SIA Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" (WTC Riga) osade müügiks äriühingule Belveron Holdings Limited, teatas ettevõte börsile.

  Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" tegutseb riigile kuuluva Riias Elizabetes 2 asuva büroohoone haldamise ja majandamise operaatorina vastavalt “Valsts nekustamie ipašumi” sõlmitud üürilepingule, mille tähtaeg saabub 31 märtsis 2014.  Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga"  kuulub 70% SIA Prokurs osadest, millised kantakse 28.12.2013 üle Pro Kapital Latviale.
  Pro Kapital Latviale kuulub 100% Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" osadest. "Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga"" osakapital moodustab 1 192 777 latist, mis jaguneb 1 192 777 osaks.
  Osade omandiõiguse üleandmise ja SIA Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" juhatuse vahetuse dokumendid vormistatakse seisuga 1. jaanuar 2014. Tehingu hinnaks on SIA Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" omakapital seisuga 31. detsember 2013 (ühingu osakapital (1 192 777 LVL) ja jaotamata kasum), millele liidetakse 200 000 eurot.
  Müügihinna omakapitali osa tasaarvestatakse Pro Kapital Latvia kohustustega. Müügihinna 200 000 eurosest osast tasutakse 25 000 eurot 5 tööpäeva jooksul omandiõiguse üleandmise dokumentide esitamisest äriregistrile ja ülejäänud osa tasutakse müügilepingus kokkulepitud eeltingimuste täitumisel.
  Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" juhatuse liikmeteks on Olga Rudzika ja Ilona Ahramovica. SIA Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga" ja AS Pro Kapital Grupp vahel ei saa seisuga 01.01.2014 olema ühtegi kehtivat lepingut.
  Pro Kapital Grupp juhatuse esimees Paolo Michelozi sõnul keskendub Pro Kapital Grupp oma põhitegevusele, milleks on oma kinnisvaraobjektide arendus, peamiselt elukondlik- ja kaubanduskinnisvara. Pro Kapital Grupp juhatuse hinnangul ei mõjuta SIA Pasaules Tirdzniecibas centrs "Riga"  müük Läti äritegevust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.