• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jaan Männik: uut erakonda sepistab 4-5 seltskonda

  Eesti Panga nõukogu endine esimees Jaan Männik on uue erakonna loomist plaanides hoogu maha võtnud ja soovib selgust saada nendes neljas-viies seltskonnas, kes tema teada samuti uue partei peale mõtlevad.

  "Erakonna loomine pole eesmärk omaette," sõnast Männik. "Vaja on uut poliitikat. Kuna eesmärk on uus poliitika ja mitte uus erakond, siis on  tähtis mitte liialt killustada erakondlikku struktuuri Eestis."
  Männiku teada tegeleb uue erakonna loomisega praegu neli-viis seltskonda ning ta soovib ära oodata, missuguse tulemuseni nad jõuavad.
  Männik viitas, et parteistumisele võib mõelda Vaba Isamaaline Kodanik. Tema teada soovib enamik VIKi liikmeid uue erakonna loomist. Ent kuna VIK on seni avalikult parteistumist eitanud, siis pidas Männik võimalikuks, et VIKi liikmed loovad uue mittetulundusühingu, mis omakorda parteistub.
  "Ja saate siis minu olukorrast aru: kui VIK teeb erakonda, kas siis Jaan Männik teeb ka erakonda?" Seda küsimust soovib Männik lähitulevikus VIKi liikmetega arutada.
  Männik ei välistanud, et uut poliitikat võivad päevakorda tuua ka olemasoleva poliitilised parteid. Ta tunnistas, et kui ta kevadel uue poliitilise partei loomisega välja tuli, polnud tal selget pilti selle kohta, kui palju liigub Eestis uue erakonna loomise mõtteid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.