• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Argentina aktsiaralli on illusioon

  President Cristina Fernandez de Kirchenri II ametiaja Argentina aktsiaturu 105% ralli on ühe parima tootlusega maailmas. Seda vaid seni, kuni ignoreerite inflatsiooni ja peeso odavnemist, vahendab Bloomberg.

  Reaalsuses on see maailma üks halvimaid aktsiaturge.
  Kuigi peesopõhiselt on Mervali indeks 24. oktoobrist 2011 kahekordistunud, muutub suur võit kohe 15% kaotuseks, kui muuta tootlus USA dollaripõhiseks. Kuigi üleilmselt on 105% kohalikus rahas tootlus maailma 94 aktsiaindeksi seas paremuselt viiendal kohal, muutub see dollaripõhiselt maailma halvemuselt 12ndaks.
  „Argentina on kõrge riski ja kõrge tootlusega maa ning viimasele ajal on olnud riski tootlusest enam,“ ütles ING Ladina-Ameerika fondijuht Eric Conrads. Ta müüs viimased Argentina aktsia mullu ära.
  Läinud nädalal devalveeris Fernandes peesot, et täita valuutareserve, mis on kukkunud seitsme aasta madalamale tasemele. Valitsuse kulutuste kasvuks ja inflatsiooniks on prognoositud 30%. Riigi juhtivate ekspordikaupade soja- ja nisuhinnad on langenud.
  „Intelligentsed inimesed investeerivad Argentiinas kinnisvarasse,“ ütles Conrads.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Uuest nädalast saab märkida Läti tanklaketi Virši aktsiaid
Läti finants- ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas Läti tanklaketi ja alternatiivkütuseid pakkuva Virši aktsiate esmase avaliku pakkumise prospekti.
Läti finants- ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas Läti tanklaketi ja alternatiivkütuseid pakkuva Virši aktsiate esmase avaliku pakkumise prospekti.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.