Ave Lepik • 31. jaanuar 2014 kell 11:47

Ojasoo: Ojuland tegigi ära kõige populistlikuma partei

Eile otsustas Kristiina Ojuland koos paarikümne aatekaaslasega luua uue partei, millele otsustati nimeks panna Erakond Ühtne Eesti. Nüüd selgub, et värske poliitjõud on juba oma teisel tegutsemispäeval silmitsi vargussüüdistusega, kirjutas Delfi.

Probleem peitub selles, et mõne aasta eest toimus teater NO99 kunstiprojekt nimega Ühtne Eesti, milles imiteeriti partei loomist.

„Aastaid tagasi üritasime teha kõige lollimat ja populistlikumat parteid Eestis. Ja näed, kulus mõni aasta ja saadigi hakkama,“ rääkis projekti Ühtne Eesti eestvedaja Tiit Ojasoo Delfile. „See on hämmastav, et inimene, kes visatakse eelmisest parteist välja valetamise ja petmise pärast alustab ka oma uut parteid vargusega,“ lisas ta.

Hetkel kuum