FOTOD: Samost hakkas poliitikuks

Andras Kralla 19. veebruar 2014, 14:00

Ajakirjanik Anvar Samost teatas tänasel pressikonverentsi, et astub IRL-i ning kandideerib  europarlamendi valimistel. Samosti kõrval istusid pressikonverentsil Andrus Kivirähk, Maris Lauri, Kalle Muuli, Mall Hellam, Erkki Raasuke, Marii Karell ja Mihkel Raud. "Kõrvalistujad ei lähe poliitikasse muul moel kui minu toetamisega," ütles Samost. Tema kinnitusel ei toetanud kõrvalistujad teda kui IRLi liiget, vaid kui poliitikasse värskete ideede viijat.

"Kõrvalistujad ei lähe poliitikasse muul moel kui minu toetamisega," ütles Samost. Tema kinnitusel ei toetanud kõrvalistujad teda kui IRLi liiget, vaid kui poliitikasse värskete ideede viijat.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. February 2014, 08:56
Otsi:

Ava täpsem otsing