Google Ventures maandub Euroopas

Kristjan Ats Mägi 10. juuli 2014, 13:52

Google'i riskikapitalifond teeb sellel aastal oma esimesed investeeringud Euroopas, teatas Google täna oma ametlikus blogis.

 „Me usume, et Euroopa idufirmadel on väga palju potentsiaali. Euroopa eri paigust on tulnud väga huvitavaid ettevõtteid nagu näiteks Soundcloud, Spotify ja Supercell. Tänase lükke eesmärgiks on investeerida Euroopa ettevõtjate parimatesse ideedesse ja viia need ideed ellu,“ seisab blogis. Esialgne kapital on plaanitud 100 miljonit dollarit.

Google’i uudis on järg teiste riskikapitalifondide Euroopasse investeerimisele – aprillis teatas Balderton Capital oma viiendast, 305 miljoni dollarisest Euroopa fondist, kolm kuud hiljem lõi neid Index Ventures 550 miljoni dollari suuruse fondiga üle.

Google Ventures on Google’i kapitalil põhinev fond, mis investeerib erinevatesse idufirmadesse. Peale rahasüsti pakub Google Ventures ettevõtetele abi veel  tootehalduses, turunduses ja töötajate värbamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2014, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing