Ojuland sai parteinimekirja kokku

14. juuli 2014, 08:25

Rahva Ühtuse Erakonnaga on liitunud 500 liiget Eestimaa erinevatest piirkondadest, teatas partei.

“Mul on hea meel tõdeda, et meiega on liitunud juba 500 inimest, mis kasvab ilmselt iga päevaga, sest erakonnaga liituda soovivate inimeste huvi on kasvanud viimasel perioodil hüppeliselt,” sõnas erakonna üks asutajatest Kristiina Ojuland.

Selle nädala jooksul teostatakse veelkordne kontroll liitunute osas ning pärast seda esitatakse juba vajalikud dokumendid erakonna ametlikuks registreerimiseks. Loomulikult pole inimeste erakonnaga liitumine peatunud – uusi liikmeid oodatakse alati RÜEga liituma ja Eesti elu edendamisesse panust andma.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. July 2014, 22:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing