• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Loomaaktivistid ja Harry Potter panid ettevõtte aktsia langema

  SeaWorld’i teemapargi haldaja aktsiad langesid täna oodatust nõrgemate kvartalitulemuste tõttu 30 protsenti. Samuti oli külastajate arv väike, peamiselt SeaWorld’i jaoks tähtsates linnades olevates teemaparkides Sand Diegos ja Orlandos.

  SeaWorld Entertainment ütles, et eeldab selleks aastaks käibe 6-7 protsendilist vähenemist. See on palju hullem kui Wall Street ootas. Tegelikult on paljud investorid ettevõttele oodanud isegi käibe  tõusu, vahendab CNN Money.
  Ettevõtte sõnul tuleks halbades tulemustes süüdistada ka Harry Potterit, mille atraktsioon  ettevõttes Universal Studios Florida kogub tohutult populaarsust ning varastab SeaWorldi kliente. Samuti vähendas käivet asjaolu, et kooliaasta kestis erakordse külma ja lume tõttu kauem.
  SeaWorld on samuti kogunud kriitikat mõõkvaala hoidmise eest vangistuses. Selle kriitika ajendas suurest CNN, kelle dokumentaalfilm mitmeid mõõkvaalade vangistusega seotud asjaolusid paljastas. Dokumentaalfilm on viinud Californias õigusaktini, millega keelatakse mõõkvaalade hoidmine vangistuses.
  SeaWorldi sõnul vähendas see San Diego külastajate arvu ning mõjus tulemustele halvasti. FBR analüütiku Barton Crocketti sõnul on see esimene kord, mil ettevõte tunnistab loomaaktivistide mõju ettevõtte käekäigule.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Apple'i piirangud kukutavad sotsiaalmeedia aktsiaid
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Snapchati emafirma Snapi aktsia kukkus NYSE börsil üle 25 protsendi, kui selgus, millise mõjuga on Apple'i uus privaatsuspoliitika. Languses on ka teiste sotsiaalmeediaettevõtete aktsiad.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.