Olerex peletas La Muu usalduse

Mari Mets 10. september 2014, 12:48

Jäätisetootja La Muu loobus Olerexi kütusest, sest ei pea õigeks viisi, kuidas Olerexi juht Piret Miller reageeris avalikkuses firma seostamisele maksupetturiga.

Ökojäätiseid tootva La Muu kaubikud sõitsid seni Olerexi diisli jõul, kuid Äripäevas avaldatud loole Olerexi tehingutest tuntud maksupetturiga järgnenud ettevõtte juhi reaktsioon pani La Muu Olerexi kütusest loobuma.

„Meie motiivid tulenevad sellest, kuidas Olerexi juht Piret Miller reageeris firma seostamisele maksupetturitega. Tundub, et kütuseturg ongi mõneti sogane ja keeruline, aga sellises olukorras on alati võimalik oma vigu tunnistada ja vaadata, kuidas edasi minna ning oma äri läbipaistvamaks muuta. Ei tasu hakata mitte konkurente süüdistama, vaid pigem pöörata tähelepanu turu probleemkohtadele,“ ütles La Muu üks omanik ja juht Rasmus Rask.

Rask märkis, et kui Olerex esitaks Äripäeva vastu hagi ja süüdistaks ajalehte valeinfo esitamises, siis tõde selguks alles kohtus. Tema ei taha anda hinnanguid sellele, kas kütusefirma seostamine maksupettusega oli põhjendatud või mitte.

„Meie tahame edendada läbipaistvat äripraktikat ja soovitame teha seda ka teistel. Me ei taha olla aktiivselt Olerexi vastu ega kutsuda teisi ettevõtteid neid boikottima, kuid loodame, et Olerex õpib sellest olukorrast. Me ei välista, et oleme tulevikus jälle nende kliendid,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2014, 10:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing