• Jaga lugu:

  Kuuldavasti juhib Põhja-Koread Kim Jong-Uni õde

  Põhja-KoreaFoto: Scanpix

  Põhja-Korea juht Kim Jong-Uni noorem õde Kim Yo-Jong on riigi juhtimise üle võtnud ja venna puudumisel võtab tema eest vastu kõik olulised otsused, kinnitab Soulis asuv Põhja-Korea ekspertide mõttekoda.

  The North Korea Intellectuals Solidarity vahendas, et Kim Yo-Jong kutsus kokku Tööliste Partei kõrgete ametnike kohtumise septembri alguses ning kindlustas nende hulgas toetuse ajal, mil ta vend haiglas on.Kõik partei ametnikud on jätkuvalt kohustatud ellu viima Kim Jong-Uni käske. Sõjavägi on aga viidud kõrgeimale valmisolekutasemele. Põhja-Korea valitsus nentis eelmisel nädalal ametlikult, et Kim Jong-Uni tervis ei ole just parimas korras, täpsemaid detaile aga ei paljastatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Maailma suurima puuviljafirma taastulemine börsile läks lörri
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Soome sai täna kirja 765 koroonanakatumist
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.