Raido Neemre • 2. oktoober 2014
Jaga lugu:

Kuuldavasti juhib Põhja-Koread Kim Jong-Uni õde

Põhja-Korea
Põhja-Korea  Foto: Scanpix

Põhja-Korea juht Kim Jong-Uni noorem õde Kim Yo-Jong on riigi juhtimise üle võtnud ja venna puudumisel võtab tema eest vastu kõik olulised otsused, kinnitab Soulis asuv Põhja-Korea ekspertide mõttekoda.

The North Korea Intellectuals Solidarity vahendas, et Kim Yo-Jong kutsus kokku Tööliste Partei kõrgete ametnike kohtumise septembri alguses ning kindlustas nende hulgas toetuse ajal, mil ta vend haiglas on.Kõik partei ametnikud on jätkuvalt kohustatud ellu viima Kim Jong-Uni käske. Sõjavägi on aga viidud kõrgeimale valmisolekutasemele. Põhja-Korea valitsus nentis eelmisel nädalal ametlikult, et Kim Jong-Uni tervis ei ole just parimas korras, täpsemaid detaile aga ei paljastatud.

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt