Kuuldavasti juhib Põhja-Koread Kim Jong-Uni õde

02. oktoober 2014, 20:56
Põhja-Korea
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141002/NEWS/141009884/AR/0/AR-141009884.jpg

Põhja-Korea juht Kim Jong-Uni noorem õde Kim Yo-Jong on riigi juhtimise üle võtnud ja venna puudumisel võtab tema eest vastu kõik olulised otsused, kinnitab Soulis asuv Põhja-Korea ekspertide mõttekoda.

The North Korea Intellectuals Solidarity vahendas, et Kim Yo-Jong kutsus kokku Tööliste Partei kõrgete ametnike kohtumise septembri alguses ning kindlustas nende hulgas toetuse ajal, mil ta vend haiglas on.

Kõik partei ametnikud on jätkuvalt kohustatud ellu viima Kim Jong-Uni käske. Sõjavägi on aga viidud kõrgeimale valmisolekutasemele. Põhja-Korea valitsus nentis eelmisel nädalal ametlikult, et Kim Jong-Uni tervis ei ole just parimas korras, täpsemaid detaile aga ei paljastatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2014, 20:56

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing