HKScan: investeering toob turule uue brändi

13. oktoober 2014, 16:23
Rakvere Lihakombinaat.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141013/NEWS/141019892/AR/0/AR-141019892.jpg

HKScan investeerib Rakvere Lihakombinaati 20 miljonit eurot, sest grupp vajab uusi tehnoloogiaid, et kasvatada kasumit, märkis HKScani Soome ja Baltikumi juhtiv asepresident Samuli Eskola.

"Investeering toetab eelkõige kontserni uue brändi Flodins tootevalikut," ütles Eskola. "Tegemist on esimese HKScani grupiülese brändiga, mis pakub kvaliteettooteid, mida toimetatakse kõikidesse HKScan tootmisüksustesse.“

Investeeringu eesmärk on ehitada uus 10 000 m2 tootmishoone ja uued tootmistehnoloogiad praegusesse tehasesse, märkis Eskola. Ta lisas, et uue tehase käikuandmisega kavatseb ettevõte kasvatada kasumit. 

Küsimule, kas Venemaa sanktsioone silmas pidades on täna hea aeg lihatööstusse investeerida, vastas Eskola, et see investeering strateegiliselt planeeritud ning tegemist on pikaajalise investeeringuga. „Turu lühiajalised sanktsioonid ei mõjuta meie plaane,“ lausus Eskola.

HKScan teatas täna, et investeerib Soome 35-65 miljonit eurot ja Eestisse 20 miljonit eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2014, 16:51

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing