Avatakse otselend Tallinnast Ateenasse

05. november 2014, 07:00
Aegean Airlines avab otseliini Ateenast Tallinna
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141105/NEWS/141109831/AR/0/Aegean-Airlines.jpg

Kreeka lennufirma Aegean Airlines alustab otselendudega liinil Tallinn-Ateena 20. juunil 2015.

Otselennud Tallinnast Ateenasse hakkavad esimesel aastal toimuma hooajaliselt, üks korda nädalas laupäeviti. Tallinnasse hakkab Aegean Airlines lendama 168-kohalise Airbus 320-ga. Tegemist on hooajalise lennuga 20. juunist kuni 19. septembrini 2015. Lennud Ateenast väljuvad reedeti enne südaööd ning Tallinnast laupäeva varahommikuti.

„Meil on hea meel, et kreeklased meisse usuvad ja otselendudega Ateenasse alustavad. On igati mõistetav, et alustatakse hooajaliselt ja kui läheb hästi, siis tuleb sagedusi juurde,“ teatas Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

„Iga lennuliini püsimajäämine Tallinnas sõltub meist endist – reisijatest. Seega julgustan kõiki seda võimalust kasutama ja järgmisel suvel Kreekasse lendama. Aga praegu soovitan kõigil lennata otselennuga Portugali pealinna Lissaboni, sest just praegu vajab meie toetust TAP Portugal ja Lissaboni otseliin,“ lisas Sakkov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2014, 17:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing