Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kliente püüa sihiga
Koos toidutegemine aitab ettevõttel tugevdada suhteid klientidegaFoto: Raul Mee, Äripäev
Igal kliendiüritusel, mida korraldad peab olema kindel äriline eesmärk, kalkuleeritud tulud ja kulud ning muud kaasnevad väärtused ja kasud, rääkis CV Keskuse müügidirektor Taavo Kuusiku.
CV Keskuse müügidirektor Taavo Kuusiku sõnul korraldavad nad mõningaid kliendisündmusi. Kui nad teeksid neid tervele enda kliendibaasile, siis konkureeriksid nad juba Eesti suurimate festivalidega.
„Sündmusi korraldame peamiselt kuldklientidele ja suure värbamisvajadusega klientidele,“ ütles Kuusiku. Ta on kindel, et personaalne ja hooliv lähenemine minimeerib võimaluse, et klient läheb konkurendi juurde.
Loe pikemalt
Äripäeva teemaveebist Bestsales.ee kuidas Grohe enda sündmusi planeerib ning millised on tema eesmärgid.