• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinki tütar sadamajuhtide altkäemaksuafääris

  Tallinki reisilaev Tallinna sadamas.Foto: Raul Mee

  Tallinna Sadama juhtide altkäemaksukahtlusega võib olla seotud ka Tallinki tütarfirma HTG-Invest ja Poola laevatehas.

  Eesti Päevalehe andmeil on kriminaalasjaga seotud ka AS HTG-Invest ja selle juhatuse esimees Eno Saar.
  HTG Invest osutab sadamale kaubalaevade teenindamisega seotud teenuseid ja rendib Vanasadama territooriumil sadamalt pinda, kirjutas Eesti Päevaleht. Ettevõtte käive oli möödunud aastal 1,6 miljonit eurot ja puhaskasum 224 000 eurot.
  Eesti Päevalehele teadaolevalt käisid kapo uurijad üleeile ka HTG-Investi kontoris ning otsisid sealt dokumente ja lepinguid. 
  Tallinki kommunikatsioonijuht Luulea Lääne ütles väljaandele, et neil puudub täpsem info. „ASi Tallink Grupp poole pole õiguskaitseorganid seoses Tallinna Sadama juhtkonda puudutavate süüdistustega pöördunud. Küll aga on pöördutud sel teemal meie tütarettevõtte HTG-Investi poole,” kommenteeris Lääne.
  Loe lähemalt tänasest Eesti Päevalehest.
  Eile tõi EPL esile kaks nime, kelle kaitsepolitsei ja riigiprokuratuur Tallinna Sadama korruptsiooniuurimises altkäemaksu andmises kahtlustatavana kinni pidasid: Baltic Maritime Logistics Group ASi omanik ja nõukogu esimees Tõnis Pohla ja samale firmale kuuluva Esteve Terminal ASi juhatuse esimees Üllar Raad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.