Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silvano aktsionär: kui hind langeb, ostan juurde

  Silvano brändi Milavitsa pood Tallinnas Foto: Meeli Küttim

  Silvano Fashion Groupi aktsionäri Indrek Nauri sõnul ei muretse ta ettevõtte tulemuste pärast üldse, sest võrreldes eelmise kvartaliga jäid tulemused enam-vähem samaks.

  "Kuna Venemaa ja teiste Silvano turgude olukord oli teada juba eelmisel aastal, siis ei olnud käibe langus võrreldes eelmise aasta kolmanda kvartaliga üllatav," märkis Naur. "Positiivne uudis on see, et ühing jätkas efektiivistamist, tõmmates kokku kulusid, vähendades varusid ja debitoorset võlga."
  Nauri sõnul on tegelikult peamine see, et kasum aktsia kohta on säilinud ja raha on arvel 20 miljonit eurot, bilansist kolmandik sularaha, mis on väga hea.
  Viimasel üldkoosolekul juulis küsis Naur Silvano juhtkonna käest, kas on oodata veel dividendi. "Nad jäid tol korral vastuse võlgu ja kuna ma olen pikaajaline investor, siis huvitab mind eelkõige dividend," tõdes Naur.
  SFG on viimaste aastate jooksul olnud hea dividendimaksja ja Naur loodab, et see jätkub. "Praegu saaks vabalt välja maksta veel 0,20 senti," märkis Naur.  
  Mingit põhjust aktsiaid müüa Naur ei näe. "Kui hind jätkab langemist, pigem ostan juurde," ütles Naur. 
  Mis puudutab ettevõtte uut juhti Jarek Särgavat, siis Nauri sõnul loeb ta avalikest andmetest, et tegemist ettevõtja kogemusega ja lugupeetud perekonnast pärit mehega – loodetavasti valis nõukogu parima mehe.
  Silvano avaldas reedel oma 9 kuu tulemused, kus käive langes 40,5%, 51,87 miljoni euroni. Kolmanda kvartali käive oli 17,3 miljonit eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tõnu Mertsina: ekspordi väljavaade on kiiresti halvenemas
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Euroala majandussektorite kindlustunne on viimastel kuudel kiiresti halvenenud ja ostujuhtide indeks näitab, et juulis liikus kogu euroala majandus langusesse, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Tesla kaalub tehase loomist Kanadasse
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Tesla teeb lobitööd Kanada provintsi Ontario valitsusega, et luua piirkonda uus kõrgelt arenenud tootmistehas, selgub täna meedias avaldatud dokumentidest.
Reaalajas börsiinfo
Konkurentsiameti uus juht: kinomonopol? Jah, see paistab JOKK
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Sel nädalal konkurentsiameti peadirektorina alustanud Evelin Pärn-Lee kommenteeris Äripäeva raadio hommikuprogrammis avalikkuse tähelepanu all olnud juhtumeid, nagu kütusekartell ja kinomonopoli teke.
Läti saab Rail Balticule sõjalise liikuvuse raha
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Läti Rail Balticu projekt on seotud sõjalise liikuvuse rahastamisega veidi vähem kui 5 miljoni euro ulatuses, selgus riigi transpordiministeeriumi esmaspäeval allkirjastatud lepingust Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnainspektsiooniga (CINEA).
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.