Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit

14. märts 2016, 12:33
Tere omaniku Oliver Kruuda sõnul huvitub ettevõtte ostmisest kaheksa investorit.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160314/NEWS/160319878/AR/0/Oliver-Kruuda.jpg

Kaheksa välisinvestorit soovivad osta piimandusturu nn paha poissi – aktsiaseltsi Tere, kelle farmeritest võlausaldajail on lootust piimaraha kätte saada vaid juhul, kui ettevõte jätkab uute omanikega.

Tere aktsiaid soovib osta kaheksa välisinvestorit, kelle seas pole Eesti, Venemaa ja Ukraina ettevõtteid, kirjutab Postimees. Ostuhuviliste nimesid ei tahtnud Tere juht ja omanik Oliver Kruuda konfidentsiaalsusnõudele viidates avaldada, kuid huviliste ringis on tema sõnul nii fonde-finantsinvestoreid kui ka mõjukaid välismaa ettevõtjaid, kes soovivad Teres kas osalist või tervikosalust omandada.

Kruuda ei teinud saladust, et soovib ise samuti Tere osanikuna jätkata, kuid tema hinnangul ei ole saneerimise järel eesseisev võimalik osaluse müük ainus stsenaarium. "Suureks sooviks on kaasata sarnane, rahvusvaheliselt võimas suurettevõte, nagu mul õnnestus Kaleviga, kus leidsin partneriks Orkla," ütles Kruuda.

Eelmisel nädalal kogunenud Tere võlausaldajad leidsid, et usalduse taastamine on esmatähtis.

Loe pikemalt Postimehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. March 2016, 12:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing