• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ossinovski: Lember peab partei juhatusest taanduma

  Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juht Jevgeni Ossinovski sõnul peab Lember erakonna juhatusest taanduma. Foto: Raul Mee

  Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimees Jevgeni Ossinovski teatas, et Kajar Lemberil tuleb erakonna juhatuse liikme kohalt taanduda.

  „Õigust mõistab Eesti Vabariigis kohus. Pean ilmnenud kahtlustuste valguses siiski vajalikuks Kajar Lemberi taandumist erakonna juhatusest,“ teatas Ossinovski pressiteate vahendusel.
  Ta lisas, et Lemberile esitatud kahtlustused on väga tõsised, ent erakonnal pole praegu rohkem infot kui ülejäänud avalikkusel. Igal juhul mõistab erakond igasuguse avaliku võimu kuritarvituse üheselt hukka.
  Eile peeti kinni Tartu abilinnapea ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhatuse liige Kajar Lember, keda süüdistatakse korduvas altkäemaksu võtmises. Kahtlustuse kohaselt ei tegutsenud abilinnapea linna huvides, vaid nii enda kui ka altkäemaksu andja huvides, kes on samuti kahtlustatavana kinni peetud.
  Lember teatas 12. mail, et paneb abilinnapea ameti maha, sest soovib keskenduda eraärile. Toona kommenteeris ta Postimehele, et otsustas osaleda ühe oma ideega Tartu linna ideekonkursil. Postimehe andmeil on kahtlustuse sisu ilmselt seotud Raadi projektiga, mille pärast Lember ametist lahkus. 
  Lember on Tartu rahanduse, ettevõtluse ja linnavara valdkonna abilinnapeana töötanud alates 2013. aasta novembrist.
  Lõuna ringkonnaprokuratuur korraldab täna pressikonverentsi, et anda täpsemaid kommentaare.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.