• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sõnajalg: meie firmal tuleb läbimurdeaasta

  Vennad Oleg ja Andres SõnajalgFoto: Andres Haabu

  Ehkki Eleonile kujuneb järgmine aasta läbimurdeaastaks, ei ole mõtet enne elektrituruseaduse muudatusi erinevaid stsenaariume prognoosida, ütleb ettevõtte juhatuse liige Oleg Sõnajalg, kes esineb 11. oktoobril konverentsil Tööstuse äriplaan 2017.

  "Turule tulekul kujuneb 2017 Eleonile kindlasti läbimurdeaastaks, kuid samas ei ole mõtet enne elektrituruseaduse muudatusi stsenaariume prognoosida. Meil on laual atraktiivsed pakkumised, millest meie prioriteet on koduturg," ütles Oleg Sõnajalg tööstusuudised.ee-le.
  "Oleme otsustanud elektrituruseaduse muudatused ära oodata ja seejärel langetada strateegilised otsused. Loodame, et valitsus ei venita ja jõuab selle tegevusega aasta lõpuks ühele poole," lisas ta. 
  NB! Oleg Sõnajalg esineb 11. oktoobril konverentsil Tööstuse Äriplaan 2017, kus räägib ettevõtte ootustest ja plaanidest 2017. aastal. Tutvu programmiga ja registreeri SIIN.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Anu Lill: oma head investeeringutootlust ei pea häbenema, ükskõik mida „kõrgeausused“ arvavad
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Suhtumine, et teine investor ei vääri head tootlust, kuna on liiga algaja, liiga noor, liiga vana või lausa naisterahvas, peab kaduma ajaloo prügikasti, kirjutab börsitoimetuse ajakirjanik Anu Lill.
Reisifirmade aktisad vedasid Euroopa turge kõrgemale
Euroopa aktsiaturud on nädalat lõpetamas positiivselt. Suurbritannia kaalub reisipiirangute leevendamist ja see pani kogu regiooni lennu- ja hotellifirmad kallinema. Luksusfirmade aktsiate taastumine aitas samuti indeksitel tõusta, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on nädalat lõpetamas positiivselt. Suurbritannia kaalub reisipiirangute leevendamist ja see pani kogu regiooni lennu- ja hotellifirmad kallinema. Luksusfirmade aktsiate taastumine aitas samuti indeksitel tõusta, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Põhja-Eesti Regionaalhaigla ostab erasilmakliiniku
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.
Tallinnas paiknev hiigelhaigla Põhja-Eesti Regionaalhaigla teatas konkurentsiametile, et sõlmis OÜga Dr. Kai Noor Silmakabinet ettevõtte müügilepingu, millega omandab selle üle valitseva mõju.