• Jaga lugu:

  Clinton võitis esimese debati

  Hillary ClintonFoto: epa

  Vaatlejate hinnangul tegi Hillary Clinton öösel toimunud esimeses tulises debatis Donald Trumpile ära, vahendab CNN.

  Clinton olnud debatis pigem ründavam pool ning Trupil oli vähe võimalusi oma argumentidega lagedale tulla. Debatt kulges valdavalt Clintoni taktikepi järgi, kes tõi välja Trumpi nõrkused: ta süüdistas meest huvide konfliktis, taktitundetuses ja loomulikult ei jäänud märkimata ka Trumpi kohatud väljaütlemised naiste arvel. Nõnda veetiski Trump enamiku õhtust end selgitades, vahele segades ja välja vabandades.
  Trump sai Clintonit verbaalselt rünnata vaid korra, kui mainis naise e-kirjade skandaali. Clinton tõdes seepeale, et tal on juhtunust kahju. Washington Post märgib, et Trump segas debati ajal Clintonile korduvalt vahele. Debati lõpus märkis Trump, et Clintonil pole presidendilikku välimust ega vastupidavust, et riigipea ametikohta väärida. “Nii pea kui ta on 112 riiki reisinud... Tulgu siis uuesti vastupidavusest rääkima,” nõelas Clinton.
  Hofstra Ülikoolis peetud debatt kestis 95 minutit ning telekanalid ennustavad, et seda vaatas 100 miljonit inimest. Kui nii, asetaks see debati vaadatavuse poolest ühele pulgale Ameerika teleaasta suursündmuse Super Bowliga.
  USA presidendivalimised toimuvad kuue nädala pärast. Viimaste küsitluste andmeil on kandidaatide populaarsus pea võrdne.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
USAs on vaktsineeritud 70% inimestest
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.