Äripäev • 29. november 2016 kell 12:35

Saaremaal ei tasunud muusikapood ära

Foto: Meeli Küttim

Stanford Musicu Kuressaare kauplus suletakse, kuna poe pidamine pole majanduslikult otstarbekas, kirjutas Saarte Hääl.

Stanford Musicu juhatuse liige Martin Lepalaan tõdes, et Kuressaare kauplus on aastaid omadega vaevu n-ö nulli tulnud. “See on natuke selline heategevusprojekt meil olnud,” märkis ta. Tulevast aastast otsustati keskenduda ettevõtte kasumlikele poodidele. “Tallinna ja Tartu kauplused on käivet kõvasti kasvatanud ja hüppeliselt on kasvanud ka e-poe käive,” lausus Lepalaan. Lisaks on Stanford Musicul kauplus Rakveres ja sealgi ollakse pigem plussis, kirjutas Saarte Hääl. 

Kuressaare kaupluse sulgemise otsus kergelt siiski ei tulnud, kinnitas Lepalaan. Üks ettevõtte osanikest käis alles hiljaaegu Kuressaare kauplusele väiksemat ja odavamat müügipinda vaatamas. See ei vastanud aga paraku vajadustele ja nii võetigi vastu raske otsus Kuressaares kaupluse pidamine lõpetada.

Muusikariistu ja helitehnikat müüv Stanford Music avas Kuressaare kesklinnas kaupluse 2009. aasta lõpus. Ettevõttel oli Kuressaares kauplus ka 1990. aastate teisel poolel.

Stanford Music kuulub Mati Vaarmannile, Martin Lepalaanele ja Märt Hirvojale. Ettevõtte käive eelmisel aastal oli ligi 1,8 miljonit eurot ja kasum pisut üle 226 000 euro.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

Hetkel kuum