Kurikuulus Indrek Pertelson liigub taas Eestis

28. detsember 2016, 09:17
Indrek Pertelson
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161228/NEWS/161229782/AR/0/indrek-pertelson.jpg

Olümpiamängudelt kaks pronksmedalit võitnud judoka Indrek Pertelson, kelle Harju maakohus 2013. aastal aastaks tingimisi vangi mõistis ja kellel oli kolmeaastane katseaeg, liikus tänavu enne jõule Tallinnas, kirjutas Õhtuleht.

Pertelson jäi süüdi ASi Haabersti Perespordikeskus endise juhatuse liikmena majanduskuritegude sooritamises.

Juba 2011. aastal kirjutas meedia, et endine tippsportlane lahutas oma abielu ja elab nüüd Venemaal, kus tal on uus naine ja laps. Toona imestasid Pertelsoni võlausaldajad, kuidas saab üheksa miljoni krooni suuruse võlaga pankrotis mees, kes Tjumenis nõustab judokaid ühiskondlikel alustel ega teeni väidetavalt kopikatki, lubada endale ja Eestisse jäänud perele puhkusereise Ameerikasse ja Saksamaale.

Loe lähemalt Õhtulehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. December 2016, 09:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing