Äripäev • 24. jaanuar 2017 kell 6:10

Hotellikett Marriott laieneb Eestisse

Marriotti keti hotell Varssavis.  Foto: epa

Hotell Telegraaf sõlmis maailma suurima hotelliketiga Marriott International lepingu, mille alusel saab Telegraafist Marriotti esimene partner Eestis.

Telegraafi ühe omaniku Tarmo Sumbergi sõnul saab Telegraafist ametlikult liige sel suvel pärast seda, kui hotell on täielikult integreeritud Marriotti müügi- ja reserveerimissüsteemi. „Telegraafist saab osa Marriotti globaalsest võrgustikust, mis litsentsilepingu alusel tähendab koostööd ja tuge ketilt eelkõige turunduse, distributsiooni ja müügi vallas. Koostöö Marriottiga Telegraafi omandisuhteid ja juhtimist ei mõjuta,“ lisas Sumberg. Telegraafist saab keti brändi Autograph Collection Hotels liige.

Hotell Telegraaf on Tallinna vanalinna viietärnihotell, mis tegutseb 2007. aastast. Marriott International Inc. (NASDAQ: MAR)on ligi 6000 hotelliga maailma suurim hotellikett 120 piirkonnas. Grupi peakontor asub Bethesdas USAs.

Hetkel kuum