Selgus aasta mõjukaim finantsjuht

Aasta mõjukaim finantsjuht on LHV Grupi finantsjuht Meelis Paakspuu.  Foto: Urmas Kamdron

Big4 ja Äripäev valisid kuuendat korda aasta mõjukaimat finantsjuhti. Võitjaks osutus LHV Grupi finantsjuht Meelis Paakspuu.

Meelis Paakspuu on LHV finantsjuht olnud poolteist aastat ja selle aja sisse on jäänud mitu suurt edulugu. Lõppenud aasta tõenäoliselt kõige silmapaistvam finantstehing Eestis oli LHV Grupi edukas viimine Tallinna börsile.

Žüriiliige Ago Vilu PwCst andis juba nomineerimise ajal Paakspuule aasta tegija tiitli. „Meelis on aasta parim finantsjuht. Ta on väga head tööd teinud. Võlakirjaemissioonile järgnes kirsina tordil väga edukas IPO, mille järel on aktsiahind järjest edasi rallinud. Töö, mis nad tegid LHV Grupi ja panga tagatoa struktureerimisel ja finantsaruandluse börsivalmidusse viimisel, on olnud vägagi muljetavaldav."

Big4 ja Äripäev valisid 15 nominenti, kes jäid eelmisel aastal silma suurte finantstehingute või targa finantsjuhtimisega. Žürii valis esimest korda ka aasta üllataja ja Finantsuudiste lugejatel paluti hääletada nende meelest kõige mõjukama finantsjuhi poolt, kes sai kolleegipreemia.

Loe teiste preemiate võitjate kohta Äripäeva teemaveebist Finantsuudised.ee.

Hetkel kuum