Äripäev • 27. aprill 2017 kell 11:05

Armin Karu poeg müüb Eestis investeerimisteemante

Teemantid Belgias Antwerpis.  Foto: EPA

Väärismetallide investeerimise ja müügiga tegelev ettevõte SMI, mille üks asutajatest on Armin Karu poeg Erik Karu, alustas esmakordselt Eestis investeerimisteemantide jaemüüki, teatas ettevõte pressiteates.

SMI müüb maailma ühe suurima ja tunnustatuma investeerimisteemantide sertifitseerija, Belgia päritolu HRD Antwerp tooteid. Tegemist on looduslike teemantidega ning kõik teemandid on HRD Antwerpi sertifitseeritud ja varustatud vastavate dokumentidega.

“Oleme teinud teemantidesse investeerimise võimalikult lihtsaks ja kättesaadavaks igale inimesele, hinnad algavad paarisajast eurost ning kuller toob saadetise kohale paari päevaga,” sõnas SMI juhatuse liige Erik Karu.

2014. aastal alustanud SMI pakub väärismetallidesse säästmis- ja investeerimisalast nõustamist ning müüb ja ostab tagasi kuldplaate, hõbemünte ja teemante. Ettevõtte asutajateks on Erik Karu ja Bert-Ken Raudberg.

Hetkel kuum