Avati uuenenud Lõunakeskus

Avati uuenenud Lõunakeskus  Foto: Raul Mee

Nädalavahetusel avati Tartus uuenenud Lõunakeskus.

Lõunakeskuse juht Jaan Lott rääkis, et nüüd lõpuks on keskuses kino, hotell, uusi söögikohti, rahvusvahelisi ankruid ning kohalikke kauplusi. Ta lisas, et on ka kiiksuga asju, mis on tehtud just tänu sellele, et omanikud on neid usaldanud ning võtnud riske.

Aasta teises pooles kolivad Lõunakeskuse kõrvalhoonesse Asko, Sotka, Mileedi, Pet City ja Jahipaun. 

Lõunakeskuse uuenenud peahoones on pinda 72 000 m2 (enne laiendust ligi 56 000 m2) ning keskusel koos kõrvalhoonetega 87 000 m2. Aasta lõpuks valmib ka mööblimaja koos lillehoonega - see lisab veel 5000 m2.

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee ja vaata galeriid.

Lõunakeskuse laienduse avamine  Foto: Raul Mee
Hetkel kuum