Kuidas Eesti majandusele hoogu anda?

Luminor panga juhatuse esimees Erkki Raasuke.  Foto: Andres Haabu

Uue loodava Luminor panga juhatuse esimees Erkki Raasuke ütleb, et oluline on keskkonna ja väärtuse loomine ning avaliku sektori roll on selleks mitte luua lisatakistusi.

Äripäeva konverentsil Äriplaan 2018 esinev Raasuke leiab, et viimasel ajal on näha paljude tarbetute takistuste loomist - juba väärtuse loome protsessis üritatakse raha välja võtta või takistada väärtuse loomet. Tema sõnul, kui inimene midagi muud ei oska teha, siis ei tasu ka mitte midagi teha.

Raasuke esineb 28. septembril konverentsil Äriplaan 2018. Teiste seas astuvad Äripäeva korraldatud konverentsil üles veel Paul Oberschneider, Armin Kõomägi, Rain Lõhmus, Ain Hanschmidt, Antti Moppel jpt.

Äriplaanile registreeruda saab siin.

Hetkel kuum