Mait Kraun • 4. juuni 2017 kell 10:30

Puidufirma tõstis käivet 40 protsenti

Puit.  Foto: Raul Mee

Puidufirma United Loggers Trading kasvatas tublisti kasumit ning pööras kahjumi kasumiks. Omanikud plaanivad osa sellest kasumist ka dividendidena välja võtta.

United Loggers Trading OÜ

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et puidu ja sellest valmistatud toodete hulgimüügiga tegeleva United Loggers Trading OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal 38 protsenti, 2,19 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ettevõte teenis 119 187 eurot ärikasumit, veel 2015. aastal saadi 35 131 eurot kahjumit.

Aruande perioodil ei olnud ettevõttes palgatöötajaid, vajalikud teenused osteti sisse, selgub ettevõtte tegevusaruandest. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Ettevõtte omanikud on Tanel Tuuleveski (firma Tobermory OÜ kaudu) ja Peeter Volke (firma Fort Trade OÜ kaudu). Mõlemal on 50protsendiline osalus. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud. Juhatus tegi otsuse maksta sellel aastal välja 48 000 eurot dividende.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Hetkel kuum