• Jaga lugu:

  Betoonifirma pööras 700 000 eurose kahjumi kasumiks

  Foto on illustratiivne.Foto: Andras Kralla, Äripäev

  Betoonifirma Lasbet Tootmine suurendas tublisti müügitulu ning pööras üle 700 000eurose kahjumi kasumiks.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kokkupandavate betoonehitiste ja nende elementide tootmisega tegeleva Lasbet Tootmine ASi müügitulu kasvas mullu 17 protsenti, 19,43 miljoni euroni. Kasumit teenis ettevõte 175 108 eurot, veel 2015. aastal oldi 734 220 euroga kahjumis.
  Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt 219 inimest, võrreldes 2015. aastaga kasvas töötajate arv 5 võrra. Käive töötaja kohta tõusis 14 protsenti, 88 750 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 9 protsenti, 1366 euroni kuus.
   

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „2017. aastal planeerime ettevõtte käibeks vähemalt 22 miljonit eurot, mis võib suureneda sisseostetavate toodete edasimüükgi arvelt. Ette on näha ekspordi suurenemist Rootsi ning oleme saanud ka ühe objekti Lätti,“ kirjutas ettevõte oma tegevusaruandes.
  Lasbeti kogukäibest moodustab eksport umbes 57 protsenti, seda planeeritakse sellel aastal suurendada, aga mitte üle 70protsendini.
  Ettevõtte omanikud on Agu Möldre ja Tatjana Zaharova. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal omanikud firmast dividende ei võtnud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.