Äripäev • 14. juuli 2017 kell 11:42

Sõõrumaa-Mõisa valimisliit sai kampaaniameistri

Pikaaegne meediajuht Mart Luik.  Foto: Andres Haabu

Ettevõtjate Urmas Sõõrumaa ja Jüri Mõisa valimisliidu nimeks saab Tegus Tallinn ning selle kampaaniajuhiks Mart Luik.

"Mind tõukas valimisliiduga kaasa minema asjaolu, et praegu paistab Tallinnas tekkivat ajalooliselt hea moment, et Keskerakonna käest ainuvõim ära võtta,“ ütles Luik ERRile antud usutluses.

Luige sõnul ei tähenda Sõõrumaa, Mõisa ja tema initsiatiiv nimekirja kokkupanekul seda, et luuakse pelgalt ettevõtjate valimisliit, vaid sinna hakkavad kuuluma erinevate elualade inimesed, kellega hetkel käivad aktiivsed läbirääkimised: „Need on keskmisest aktiivsemad linnakodanikud, kellele läheb Tallinna areng korda ja kes tahavad linna juhtimises kaasa lüüa, kuid kes ei soovi end ühegi erakonnaga siduda.“Valimisliit on valmis koostööks nii Keskerakonna kui teiste parteidega, kuid Tallinna volikogus soovitud kohtade arvu veel paika pole pandud.Loe pikemalt ERRist.Kohaliku omavalitsuse volikogude valimised toimuvad 15. oktoobril.Tänane Äripäev kirjutas, et loomisel on ettevõtjate erakond, millest poliitikud kardavad paremsirget.

Hetkel kuum