• Jaga lugu:

  Automüüja kasvas tublisti

  Autod.Foto: Scanpix/Postimees

  Automüüja AGR Autokeskus kasvatas müügitulu, eelkõige aitas tulemuste paranemisele kaasa kasutatud autode ning hoolduse ja remonditeenuste müük.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et automüügiga tegeleva AGR Autokeskus OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal 16 protsenti, 5,52 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum suurenes 52 113 euro võrra, 74 831 euroni.
  Mullu, nagu ka aasta varem, töötas ettevõttes keskmiselt 15 inimest. Käive töötaja kohta tõusis 15 protsenti, 368 126 euroni. Keskmine brutotasu suurenes 13 protsenti, 1510 euroni kuus.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  "Müügitulust moodustas 81 protsenti sõiduautode müük ja rentimine, 7,5 protsenti autode hooldus ja remont ning 10 protsenti varuosade ja lisavarustuse müük," kirjutas ettevõte tegevusaruandes. Käibe kasvu vedasid eelkõige kasutatud autode müük (+25 protsenti) ja hoolduse ja remonditeenuse müük (+20 protsenti).
  "AGR Autokeskuse juhtkonna 2017. aasta majandustegevuse eesmärk on lõpetada majandusaasta 60 000 eurose kasumiga. 2017. aastaks automüügi käibe tõusu võrreldes 2016. aastaga ei planeerita."
  Ettevõtte ainuomanik on Agor Advelk. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.