Pille Ivask • 23 juuli 2017

KFC tuli välja oma nutitelefoniga

KFC  Foto: epa

Eestissegi tulev KFC tähistab Hiinas oma 30. tegevusaastat üsnagi omapäraselt ning annab välja oma nutitelefoni.

KFC, mis on akronüüm Kentucky Fried Chickenist, on Hiinas tegutsenud juba kolm kümnendit ning selle puhul otsustas ettevõte teha koostööd kohaliku telefonitootja Huaweiga ning andis välja limiteeritud koguse nutitelefone.

KFC teatas koostööst Huaweiga oma Weibo kontol. Muuseas rõhutatakse teate juurde lisatud videos, et ka Huawei asutati 1987. aastal.

KFC avas oma esimese restorani kuulsa Tiananmeni väljaku lähedal juba 30 aastat tagasi. Yum China, mille alluvusse kuuluvad Hiinas nii KFC, Pizza Huti kui ka Taco Belli brändid, haldab Hiinas praegu enam kui 7600 restorani.

Telekommunikatsiooniettevõte Huawei asutati KFCga samal aastal Shenzhenis. Ettevõte on aastatega palju arenenud ning on praegu maailmas suuruselt kolmas nutitelefonitootja.

Tähistamaks KFC 30 aastat Hiinas, on ettevõte andnud välja erkpunase Huawei nutitelefoni KFC Huawei 7 Plus. Mõistagi on telefonil peal ka KFC logo, mis kujutab Harland David Sandersit, kes oli KFC asutaja. Telefonile on eelinstallitud erinevaid äppe ja vidinaid, muuseas ka KFC oma muusikaäpp.

Kokku toodetakse 5000 KFC telefoni ning ühe hind jääb 160 euro juurde.

Hetkel kuum