• Jaga lugu:

  EKRE nopib mõnuga IRLi toetajaid

  EKRE kongress tänavu aprillis.Foto: Sille Annuk / Postimees / Scanpix

  Postimehe ja BNSi tellitud uuringufirma Kantar Emori uuringujuht Aivar Voog tõdes, et kui erakondade reitigus pole üldiselt suuri muutusi toimunud, kaks suurt – Reformierakond ja Keskerakond – on endiselt pikalt ees, siis kaks teist parteid on jõudnud uute teetähisteni, kirjutab Postimees.

  Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) toetus on tõusnud läbi aegade kõrgemaile tasemele ehk 17 protsendile ning Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) reiting langenud 3,8 protsendile ehk nende ajaloo madalaimale tasemele. Voogi hinnangul võib muutusi seostada EKRE jõulise valmiskampaaniaga augusti esimeses pooles.
  Reitingute tipus seisab 27,6 protsendiga kindlalt Reformierakond, mis läheb kokku ka rahva hinnanguga maikuus ning on lähedane märtsikuu tulemustele.
  "Teisel kohal olevat Keskerakonda (22,8 protsenti) iseloomustab aga pikemaajaliselt oluliselt suurem ebastabiilsus, mis on seotud selle erakonna sisevastuoludega," ütles Voog.
  Pikemalt loe erakondade reitingutest Postimehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Börs: Nasdaq ja S&P 500 jõudsid uute rekorditeni
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Nasdaqi ja Standard & Poor’s 500 indeksid tõusid neljapäeval uute rekorditeni, millele aitasid kaasa börsifirmade tugevad tulemused ning USA töötu abiraha taotlejate arvu langus, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.