• Jaga lugu:

  Bigbanki juht vahetub

  Sven RabaFoto: Bigbank

  Bigbank ASi pikaaegne juhatuse esimees Kaido Saar lahkub septembrist ametist ning uueks juhatuse esimeheks saab senine juhatuse liige Sven Raba.

  Saar töötas Bigbankis 15 aastat. Panga nõukogu esimehe Parvel Pruunsilla sõnul on Saare asemele asuv Raba finants- ja IT-valdkonna kogemustega mees, kel on üle 20 aasta panganduskogemust, sellest 12 aastat juhatustes.
  „15 aastat Bigbankis on toonud palju muutusi ja arengut nii panga kui minu enda jaoks,“ rääkis Saar. „Raske on lahkuda, kuna Bigbankis on meil olnud väga hea meeskond, kellega aja jooksul on väga erinevatest olukordadest läbi käidud.”
  Bigbank on Eesti kapitalil põhinev tarbimislaenudele ja tähtajalistele hoiustele keskendunud spetsiaalpank, millel on filiaalid Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus ja Hispaanias ning mis pakub tooteid ka Austrias, Saksamaal ja Hollandis.
  Tänavu teise kvartali lõpu seisuga oli Bigbankis 431 töötajat, sh 212 Eestis, 76 Lätis, 74 Leedus, 24 Soomes, 30 Hispaanias ja 15 Rootsis. Laenuportfell kasvas selle aasta 6 kuuga 39 miljoni euro võrra 402 miljoni euroni. Kontserni varade maht ulatus 30. juuni seisuga 424 miljoni euroni, kasvades poole aastaga 8%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Saksa keemiakeskuses toimus suur plahvatus
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.