Äripäev • 28. september 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Läti looduskosmeetika lipulaev tuleb börsile

Looduskosmeetika
Looduskosmeetika  Foto: PantherMedia/Scanpix

Lätlaste looduskosmeetika firma AS Madara Cosmetics sai Läti finants- ja kapitalituru komisjoni (FKTK) nõukogult aktsiate avaliku pakkumise korraldamise loa Lätis ja Eestis.

Ettevõtte teatel on neil õigus teha aktsiate avalik pakkumine kuni 482 220 pakkumise aktsiatega (mida saab täiendada 48 222 aktsiaga kuni kokku 530 442 aktsiat) hinnaga 6,25 eurot aktsia kohta. Avaliku pakkumise periood kestab 16. oktoobrist kuni 3. novembrini.

Madara kavatseb avaliku aktsiate pakkumisega kaasata umbes 3 miljonit eurot - kui pakkumine on edukas ja ettevõte on emiteerinud ning investorid on märkinud kõik pakkumise aktsiaid, kaasa arvatud aktsiad vastavalt täiendava jaotamise õigusele (kokku 530 442 aktsiat). 

“Loome ka aktsionäride eeliste programmi, mis näeb ette nii toodete soetamist kui ka võimalust osaleda ettevõtte protsessides ja toodete väljatöötamisel,” selgitas Madara Cosmeticsi juhatuse liige ja kaasomanik Uldis Iltners.

Täiendavat infot jagab avaliku esmaemissiooni korraldaja AS LHV Pank.

Madara Cosmetics on asutatud 2006. aastal ning tegutseb looduskosmeetika valdkonna vallas. 2016. ja 2017. aastal kuulus Madara Läti mainekate ettevõtete ja juhtide TOP10 hulka.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt