Äripäev • 1. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Marseille pussitamist käsitletakse terroriaktina

Rünnak Marseille rongijaamas  Foto: EPA

Mees pussitas täna Prantsusmaal Marseille Saint-Charlesi rongijamas surnuks vähemalt kaks naist, vahendab CNN.

Politseinikud tapsid kahtlusaluse, vahendab CNN agentuuri BFM, mis sai info kohalikelt võimudelt.

Arvatakse, et tegemist oli terrorirünnakuga. Võimud uurivad, kas ründajal oli sidemeid terrorirühmitustega.

Ründajal ei olnud isikut tõendavat dokumenti, teatas Marseille’ politsei, kuid Prantsusmaa siseminster Gerard Collomb ütles pressikonverentsil, et mees esines mitme eri nime alt. Collomb ütles, et pealtnägijad kuulsid ründajat hüüdmas „Allahu Akbar“. Uurimine kestab.

Turvakaameratelt on näha, kuidas ründaja pussitab esimest ohvrit, jookseb eemale ja naaseb siis, et pussitada veel teist naist, kirjeldas minister. Seejärel jooksis ründaja ise vastu sõduritele, kes sündmuskohale saabusid, ütles Collomb.

Eelmisel kuul sattusid samas jaamas rünnaku ohvriks neli USA tudengit, kellest kolm olid naised. Tookord oli ründaja 41aastane vaimsete häiretega naine, kes nüüd viibib haiglaravil. Tookord ei olnud tegemist terrorirünnakuga.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt