Äripäev • 2. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Eesti krüptoraha investorid vihastasid

Dagcoin
Dagcoin  Foto: kuvatõmmis Dagcoini veebilehelt

Paljud krüptovaluuta huvilised olid tänavu suvel elevil, mil käivitati eestlaste poolt uudne krüptoraha Dagcoin. Nüüd on Eesti krüptovaluutasse investeerinutel kannatus katkemas, sest väljalubatud asju ei ole Dagcoin seni realiseerinud, kirjutas portaal Geenius.

Dagcoinist huvitatud isikud on loonud Telegrami suhtlusäppi kanali “Dagcoin Eesti Privaat”, kus seni on uue krüptovaluuta kohta informatsiooni jagatud.Viimastel päevadel on aga mitmed vestluskanali liikmed tõstatanud küsimuse, et miks Dagcoini areng seisab ning uudiseid pole kuulda.

Suuresti on kriitika seotud 1. oktoobriga, mil Dagcoini veebileht pidi uusi funktsioone saama. 

Loe pikemalt Geeniusest.

Äripäev kirjutas juulis, kuidas krüptoraha vaimustuse tuules on hakanud end aktiivselt turundama "Eesti oma krüptoraha" dagcoin. Võrkturunduse abil liitujaid värbav skeem ei müü liitujatele aga krüptoraha, vaid koolituspakette.

Dagcoini looja ja juht Nils Grossberg ütles siis, et koolitussüsteemile juurdepääsu ostnud inimesed saavad võimaluse saada kingitusena kaasa nende virtuaalmündid. "Dagcoin ei soovi teha järjekordset krüptorahaprojekti väikesele grupile, kelleks on krüptorahaga spekuleerijad ja arvutispetsialistid, kes tegelevad kaevandusega. Eesmärk on luua esimene krüptoraha, mis on suuteline olema igapäevase maksevahendi eest," rääkis Grossberg. Tema kinnitusel on tehnoloogia poolest dagcoinil selleks kõik eeldused olemas.

Koolituspaketid pididki avanema 1. oktoobrist, kuid seda pole juhtunud.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt