Märt Belkin • 3. oktoober 2017 kell 13:08

EY Eestit hakkab juhtima Ranno Tingas

Ranno Tingas  Foto: Andres Haabu

Ernst&Youngi (EY) Eesti üksust hakkab juhtima maksuekspert Ranno Tingas, kuna senine juht Ivar Kiigemägi lahkub ametist.

EY Eesti partner Ivar Kiigemägi, kes on ettevõttes töötanud 15 aastat, lahkub alates novembrist ametist, teatas konsultatsioonifirma.

Tema ametikohustused kogu EY Eesti üksuse juhtimisel võtab üle Tingas, seni Kiigemägi tüüritud auditiosakonda hakkavad juhtima partner Olesia Abramova ning oktoobri keskel EYga partnerina liituv laialdaste kogemustega vandeaudiitor Stan Nahkor.

"EYs töötatud aeg pakkus mulle palju väljakutseid, õnnestumisi ja eduelamust. Kõik hea võtan endaga kaasa. Inimese aktiivne karjäär kestab umbes 30 aastat, olen poole sellest veetnud EYs," rääkis Kiigemägi pressiteates.

Ta lisas, et see aeg on olnud piisavalt pikk, et nüüd teha tööalases elus muutus, mis on kasulik nii talle kui ka organisatsioonile. "Esmalt plaanin puhata, kuid siis leida väljakutse, milleks on vaja rohkelt kirge ja saavutusjanu," ütles ta.

EY auditimeeskonnaga liituv Nahkor töötas viimase aasta advokaadibüroos Sorainen, kuid enne seda pikalt EY põhikonkurendi PwC juures.

Hetkel kuum