Indrek Mäe • 3. oktoober 2017
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Will Smithi edu valem

Will Smith  Foto: EPA

Näitleja, muusik ja filantroop Will Smith rääkis Helsingis toimunud Nordic Business Forumil põhimõtetest, mis on aidanud tal elus edukaks saada ning saavutatut hoida.

„Kui noor olin, mõtlesin vaid sellest, kuidas oma salvestus raadiosse saada,“ viitas Smith sellele, et ei osanud oma teekonna algul nii suurele edule loota. Ta lisas, et kui 17 aastasena esimest korda juhtus, oli ta keskkoolis, ega teinud teda õnnelikuks. Samuti ei toetanud teda räpparikarjääri alguses ka vanaema. „Ta leidis sõnade raamatu koos kõikide roppustega ning kirjutas sinna: „Kallis Will, intelligentsed inimesed end nii ei väljenda – palun näita maailmale, et oled nii tark, kui me arvame,““ kirjeldas Smith oma karjääri algusaastaid.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum