Äripäev • 19. oktoober 2017 kell 3:40

Tartu abilinnapeade korruptsiooniasjas peeti kinni Aivo Pärn

Aivo Pärn  Foto: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Eile hommikul pidas kaitsepolitsei korruptsioonikahtluste tõttu kinni kaks Tartu abilinnapead, seoses sellega vahistati 48 tunniks ka ärimees Aivo Pärn, kirjutas Ärileht.

Lisaks vahistati veel üks ettevõtja, kelle nimi pole toimetusele teada, lisab väljaanne.

Eile varahommikul vahistati ühes Tallinna majutusasutuses skandaalne ärimees Aivo Pärn, kes väidetavalt on seotud Tartu abilinnapeade Artjon Suvorovi (Keskerakond) ja Valvo Semilarski (Reformierakond) korruptsioonikuriteokahtlusega.Loe lähemalt Ärilehest.Eile vahistas kapo Tartu abilinnapead Suvorovi ja Semilarski, keda kahtlustatakse mitmes korruptsioonikuriteos. Linnavalitsuses korraldati läbiotsimine ning ära viidi mitu andmekandjat, näiteks võeti kaasa kolmanda abilinnapea, sotsiaaldemokraat Jarno Lauri arvuti.

Hetkel kuum